Theeschenkerij Tuk's T-huis
Bergweg 71
8334 MC Tuk

 • Routebeschrijving auto:

  Vanaf de snelweg de A32 (Meppel-Heerenveen) afslag Steenwijk noord (afslag nummer 7), richting Giethoorn. Bij de rotonde linksaf richting Giethoorn. De eerste afslag (stoplichten en verkeersborden) links naar Tuk (Vanaf hier kunt u ook de borden "TOP" volgen, zie hieronder). Aan het eind van deze weg een scherpe bocht naar rechts en daarna direct naar links de Bergweg op. Bij een T-splitsing li aanhouden. De Bergweg helemaal afrijden, het spoor over en het tunneltje onder de A32 door. U komt dan op de onderstaande splitsing uit.

  U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats in het bos(rechtdoor rijden)
  Fietsers en wandelaars gaan linksaf. Voor invaliden is er een parkeerplaats bij de theeschenkerij (ook linksaf).


 • Routebeschrijving fiets:
  De Bergweg in Tuk helemaal afrijden richting de Woldberg. Spoor oversteken en het tunneltje onder de A32 door. Direct na het tunneltje linksaf. U ziet de boerderij/theehuis aan uw rechterhand.
  Fietsers vanaf de Woldberg volgen de bergweg totaan het tunneltje onder de A32. Voor het tunneltje rechtsaf. U ziet de boerderij/theehuis aan uw rechterhand.

  Mooie fietsroutes in de omgeving:
 • Fietsroutes • Routebeschrijving wandelaars:
  Vanaf de parkeerplaats op de Woldberg, bij het tunneltje onder de A32, volgt u de borden theeschenkerij. Ook kunt u de verharde fietsroute aanhouden. Vanaf het theehuis is er een gemarkeerde aanlooproute naar de gele paaltje route over de Woldberg. De Zevenwouden route (lange afstand wandelpad) loopt 200 meter naast het theehuis. Volg in het bos de borden theehuis.


 • Het Toeristisch Overstappunt :"De Woldberg"

 • De theeschenkerij ligt pal naast het Toeristisch Overstappunt (TOP) De Woldberg. Vlak voor Tuk wordt dit punt met borden aangegeven. U kunt de borden "TOP" volgen. Voor meer informatie over het Toeristische Overstappunt volg bovenstaande link (Locaties>Woldberg).

  Mooie wandelroutes in de omgeving:
 • Wandelroutes