• Te paard naar Tuk's Theehuis?. Het is mogelijk, tijdelijk, uw paard te stallen bij het theehuis. Kunt u ondertussen rustig een kopje thee of koffie drinken. Er is ruimte voor 5 paarden. Verschillende maten halsters en lijnen kunt u van ons lenen.


 • High Tea. (van te voren reserveren, zie contact)
 • Een vergadering houden op een prachtige locatie(van te voren reserveren, zie contact) • De centrale ruimte in het theehuis is geschikt voor bijeenkomsten tot 60 personen. Alleen te huur als het theehuis op dat moment gesloten is.
  Beamer en projectiescherm beschikbaar.Zie ook de virtuele tour (op de homepage). Boekingen via theehuis.


  De theeschenkerij beschikt over een aparte ruimte voor maximaal 20 personen.Deze ruimte heeft CV en is afgescheiden van de rest van het theehuis.
  Geschikt voor vergaderingen, familie of vriendenbijeenkomsten.
  Zie ook de virtuele tour (op de homepage). Boekingen via theehuis.


  In de tuin tegen de bosrand ligt de kapschuur. Het linker gedeelte is volledig geisoleerd en wordt zo nodig verwarmd met een pellet/houtkachel.
  De ruimte is geschikt voor vergaderingen of bijeenkomsten met familie en vrienden. Er zijn 24 zitplaatsen. Beamer en projectiescherm zijn beschikbaar.
  Er zijn 2 grote openslaande deuren naar het terras. Ook de ernaast gelegen "open" ruimte kan gebruikt worden.
  Zie ook de virtuele tour (op de homepage). NB: Op de virtuele tour waren de huidige houten zitbanken nog niet gerealiseerd.
  Boekingen via theehuis.